Investera

Söker du investerare eller är du intresserad av att investera i Kronoberg? Här finns flera aktörer som arbetar aktivt med såväl investeringar som investerare.

Investerare Sydost

Är du investerare eller affärsängel som är intresserad av att investera i bolag från Sydostregionen eller är du företagare som står inför tillväxt, söker kapital och kompetens – då är du välkommen att kontakta Investerare Sydost.

Verksamhetsledare Mats Olsson hjälper dig att vara med i nätverket.

Läs mer om Investerare Sydost>>

Almi Invest

Almi Invest är Sveriges mest aktiva investerare i startups. Almi Invest är ett riskkapitalbolag som investerar i hela landet via 8 regionala riskkapitalbolag samt ett nationellt riskkapitalbolag inom GreenTech. Med hjälp av ett 40-tal Investment Managers gör Almi Invest cirka 50 nyinvesteringar per år.

Läs mer om Almi Invest>>

Entreprenörinvest

Saknar ni kapital för att förverkliga en spännande affärsidé eller utveckla ert företag? Finns företaget på en mindre ort och kommer finansieringen bidra till att skapa fler jobb? Hjärtligt välkommen till Entreprenörinvest – en finansiär som vill göra skillnad genom att bidra till tillväxt och fler jobb utanför storstäderna.

Läs mer om Entreprenörinvest>>